Headlines News :
purbalingga
Home » , , » DABLONGAN BANYUMASAN : KEWILANGE DUWE TANGGA

DABLONGAN BANYUMASAN : KEWILANGE DUWE TANGGA

Written By Kabare Bralink on Sunday, December 13, 2015 | 2:34 PM

Ngapak (www.fotokata.com)
KEWILANGE DUWE TANGGA

Si Kasno tembeke bali sewise dhines neng Luar Negri kosi setaun. Sing wadon mapag neng terminal, katon bungah pisan.

KASNO : "Wadhuh Dhek, sejrone setaun mesthi slirane krasa sepi pisan merga tek tinggal ya..?".

Kambi nglendhot aleman, sing wadon semaur, "Ya mesthi Maaas... Kewilange bae ana tangga sing padha-padha agi detinggal bojone dhines meng Luar Negri, dadi ana batir nggo gendhu-gendhu rasa, batir becer, ndeleng sinetron bareng uga liya-liyane. Pendheken kena nggo slimur, dadi ora patiya krasa detinggal neng Kamase, wajiba kosi setaun lawase..!".

KASNO : "Oh ya sukur ari ayakuwe... Eh, mengko dhimin... Ngomong-ngomong, kuwe tangga sing iring mendi si Dhek..?".

WADON : "Alah kae lho Maaas, tanggane dhewek sing iring kulon keletan rong umah...!. Sing wadon mbokan padha bae agi dhines neng luar negri, malah wis olih karo tengah taun...?".

GEDHUBRAAAGG....!!!

Kasno sekal njimprak kaget, kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang, ngurugi koper....
Owalah Mbekayuuu...
Dening Agus Waluyo, Redaktur Dablongan Kabare Bralink
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Bralink - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis