Headlines News :
purbalingga
Home » , , » NGGUYU NGGEGREK : DOSEN KAMBI MAHASISWANE

NGGUYU NGGEGREK : DOSEN KAMBI MAHASISWANE

Written By Kabare Bralink on Wednesday, December 16, 2015 | 2:52 PM


DOSEN KAMBI MAHASISWANE
Neng ruang kuliah, dosen senior sing pancen kewentar 'kereng' agi ngomehi mahasiswane...
"Mung kon njawab thok bae ora jegos, eee malah glewehan kambi kandhah dhewek. Njawab soal kayakuwe bae koh mahasiswa semene akehe ora nana sijia sing teyeng. Ora nana paedaeh kuliyah dine kiye. Siki ayakiye bae... Sing rumangsa lengob jajal NGADEG...!!!", si Dosen ngomong kambi nggentak, katon medhegel pisan.
Sewetara wektu kahanan kelas sekal amleng, babar pisan ora nana mahasiswa sijia sing wani nyuwara.
Ijig-ijig bae, sekang dheretan bangku iring mburi ana salah siji mahasiswa sing ngadeg.
DOSEN : "Dadi Ko bener-bener yakin temenan lamon Ko kuwe sing LENGOB...?".
"Ora ayakuwe Pak... Inyong kiye mung ora tega bae, weruh Mpean NGADEG dhewekan...!", semaure si Mahasiswa.
GEDHUBRAAAGG...!!!
Si Dosen sekal njundhal kaget, tiba kejengkang ngathang-ngathang, kosi kacamatane ucul....
He...he...he...

Dening Agus Waluyo, Redaktur Budaya Kabare Bralink

Foto : www. rifkiadhis.blogspot.com
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Bralink - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis