Headlines News :
purbalingga
Home » , » BRIKING NYUS DINA KIYE!

BRIKING NYUS DINA KIYE!

Written By Kabare Bralink on Sunday, January 10, 2016 | 3:43 PM

BRIKING NYUS DINA KIYE

PERSELINGKUHAN : Pemirsa,, kayane merga krasa sepi urip dhewekan, kaki-kaki neng Kaliori temeka ngeloni gulinge dhewek

PENCURIAN : Wegah detudhuh nyolong sandhal, si bocah nom nekad nyolong sepatu

DIPUTUS : Ndeyane merga rumangsa ora kuat bubar de-putus neng pacare, prawan tanggung sebut bae R sing asale sekang Gunungtugel, nekad nggolet pacar maning.

GLOBALISASI : Kewatir mbokan depoyoki kanca batir lan dearani keri njaman, Nini-nini neng Garut nekad masang behel neng untu palsune.

HIBURAN : Kepeped butuh, nini-nini umur 70 taun neng Bandung ngedegna 'girlband'...

* cibi,, cibi,, cibi,,

AMNESIA : Wong Lanang dekabarna ninggal merga kelalen ora ambekan.

LAPINDO : Kanggo nyukupi butuh saben dinane, warga Lapindo njutan mbangun objek wisata pemandian kolam lumpur panas

PERSELINGKUHAN : Kayane merga 'cemburu buta', Si Wong Lanang njutan ngudarasa (konsultasi) meng dokter mata.

PERKOSAAN : Detuduh merkosa sekertarise dhewek, si Direktur njutan ngaku dheweke homo.

KASUS : Kewenangan turu neng gili, 'Polisi tidur' depecat.

PERDAGANGAN : Kewatir mbokan wong sing tuku (konsumen) nasibe dadi apes, si Bakul Bakso njutan nggenti jeneng bakso MALANG dadi bakso UNTUNG.

Cukup semene dhimin Briking Nyus kanggo dina kiye, ketemu maning neng wektu sejen...

He... he... he...

kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga

(de-Banyumasaken sekang guyonan sing tek waca neng KST)

Kabare Bralink/Agus Waluyo

Sumber foto : www.cise.ufl.edu
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Bralink - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis