Headlines News :
purbalingga
Home » , » DABLONGAN : NAMBANI PENYAKIT!

DABLONGAN : NAMBANI PENYAKIT!

Written By Kabare Bralink on Friday, April 15, 2016 | 8:00 PM

NAMBANI PRENYAKIT

Kaki-Nini agi ndeleng acara “Pengobatan Alternatif" neng TV. Yakuwe sewijining acara nambani prenyakit nganggo donga sekang kadohan (jarak jauh).

Neng puncak acara, si 'tukang nambani' ngomong,"Kanggo para pemirsa sing agi padha nandang lara, manjuh padha ndonga bareng kon sangkane gegen mari larane. Tempelna tlapakan tangan kiwene mpean meng layar TV, kambi nyekel bagian awake mpean sing agi nandang lara nganggo tangan tengene mpean. Muga-muga, kanti Panguwasane Gusti Pangeran, kabeh lara lan prenyakit bisa gegen mari..!".

Ninine gegen maju medheki layar TV, nempelna tlapakan tangan kiwe meng layar TV kambi tangan tengene nyekeli dhengkule sing sokan krasa pegel.

Semana uga, wegah kalah, Kakine melu nempelna tlapakan tangan kiwene meng layar TV njutan tangan tengene nempel neng slakangane dhewek, kenceng pisan.

Weruh ayakuwe, Ninine ngomong madan seru : “ Owalah Kiiii... Kiye toli acara NAMBANI LARA LAN PRENYAKIT, udu acara NGURIPNA SING WIS MATI..!".

Hé...hé...hé...
kabare BRALINK

tabloide wong Purbalingga
(ngalihbasakna kiriman batir)

(Kabare Bralink / Agus Waluyo)
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Bralink - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis