Headlines News :
purbalingga
Home » , » APIK APA ALA

APIK APA ALA

Written By Kabare Bralink on Monday, March 19, 2018 | 10:10 PM

Ngapak Berakhlak (kaskus.or.id)
APIK APA ALA

Si Karsih pecucuan, kesuh kambi si Dartam jalaran dheweke dempok.
KARSIH : "Tam, mbosanu aja sokan semblothongan toli lhaaa.... Masa inyong dempok...?".
DARTAM : "Siki inyong agepan takon, sing jenenge entut kuwe apik apa ala...?".
KARSIH : "jenenge entut ya cetha ala ya...!".
DARTAM : "Merga ala, mulane dadi tek buang...!".
KARSIH : "Lha njutan ari inyong semaur apik...?".
DARTAM : "Jalaran apik, mulane ko dadi tek bageni si....!".
GEDHUBRAAAAGG....!!!
Krungu wangsulane si Dartam, Karsih sekal njimprak kaget kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang....
Hé...hé...hé...
kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita sing tek waca)
*pecucuan : uring-uringan
*dempok : dikentuti

Dening : Agus Waluyo
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Bralink - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis