Headlines News :
purbalingga
Home » » KAKI-KAKI LAN BIDAN MANIS

KAKI-KAKI LAN BIDAN MANIS

Written By Kabare Bralink on Tuesday, March 20, 2018 | 8:48 PM

KAKI-KAKI LAN BIDAN MANIS
Sewijining esuk ana kaki-kaki mampir meng klinik kanggo tes darah, sapa ngerti kolesterole dhuwur. Ora denyana lan ora dekira, sing tugas Bidane tegin nom, manis tur weweg.
Sewise njagong, tangane si kaki-kaki kuwe decekel neng Bidan lan jenthik iring tengah decubles nganggo dom, njutan pirang tetes getihe desog neng tester.
Bubar kuwe si Bidan niyat agepan ngresiki getih sing ndlewer neng jenthike si kaki-kaki kuwe mau.
Mula si Bidan njutan nggoleti tissue, eh ora nana. Kapas uga ora nana. Ora mawi ndadak mikir kesuwen, si Bidan njutan bae nglebokna jenthike kaki-kaki meng cangkem lan gegen desedhot.
Weruh kayakuwe, si kaki-kaki mung ndomblong lan ora kedawan mikir njutan ngomong, "Bu Bidan, bubar kiye inyong sisan tes urine iloken teyeng...?".
GEDHUBRAAAGG...!!!
Si Bidan sekal njimprak kaget kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang...
He... he... he...
😀😃😆
kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita LAWAS kirimane pak Sutrisno Sembiring)

Dening : Agus Waluyo
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Copyright © 2011. Kabare Bralink - All Rights Reserved
Desain by Darmanto Theme by Mas Kolis